Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Sklep Internetowy Odpowiednik.com Parfümerie in Deutschland - www.1parfum.de Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Opinie o naszym sklepie

Marki

Recenzje

Kontakt

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania opinii: 16-03-2019
polecam! będę korzystała!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania opinii: 10-03-2019
Prosta obsługa strony internetowej i zakupy, bardzo szybka wysyłka i dostawa. Wszystko bezpiecznie zapakowane w pudełko. Produkty w bardzo korzystnej cenie, dzięki czemu można kupić kilka produktów naraz.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 07-03-2019
Zapach super!!! Idealny, mój ulubiony od kilku lat! Polecam zakupy w tym sklepie, obsługa miła, szybko i sprawnie!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania opinii: 07-03-2019
Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Towar starannie opakowany. Dziękuję i polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania opinii: 04-03-2019
Sprawnie, idealnie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 03-03-2019
Do sklepu nie mam zastrzeżeń, wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji, natomiast produkty - no cóż, te które zakupiłam są tylko odpowiednikami oryginałów . Kupowanie odpowiedników przez internet jest o tyle trudne, że nie można od razu zweryfikować danego zapachu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania opinii: 21-02-2019
Przesyłka przyszła w ciągu dwóch dni.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 18-02-2019
Bardzo fajny sklep, miła obsługa i bardzo szybka wysyłka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania opinii: 18-02-2019
Zakupy w sklepie oceniam bardzo dobrze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania opinii: 14-02-2019
Szybka obsługa. Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania opinii: 09-02-2019
Zakupy na 5....będę wracać do tej strony...perfumy. kupione w ciemno a sprostały moim oczekiwaniom...polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 06-02-2019
Bardzo dobrze. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 04-02-2019
Nie mam zastrzeżeń co do sklepu. Zamienniki jak to zamienniki, jedne lepiej trzymają i odzwierciedlają oryginał inne gorzej, tu trzeba poczytać info na fragrantica.pl tam sporo z La Rivie ma nawet opinie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania opinii: 29-01-2019
ok ok ok ok ok ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania opinii: 22-01-2019
Dziękuję za współpracę :) Na pewno skorzystam z Państwa usług!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: AGNIESZKA
  • Data napisania opinii: 21-01-2019
rewelacja polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BellaRagazza
  • Data napisania opinii: 19-01-2019
Szybka przesyłka, dobrze opakowana, bezproblemowo. Jakość odpowiedników: na 3 zakupione jeden nietrafiony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartek
  • Data napisania opinii: 16-01-2019
Zakupiłem bardzo dobry perfum dla żony, super zapach i bardzo przystępna cena, polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania opinii: 31-12-2018
Jakość produktów oraz czas realizacji godne polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania opinii: 28-12-2018
Przyjemnie i profesjonalnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mieszko
  • Data napisania opinii: 26-12-2018
Świetnie zabezpieczona paczka i błyskawiczna wysyłka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dagmara
  • Data napisania opinii: 23-12-2018
Tanio. Szybko. Zakup udany w 100 %.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 23-12-2018
Piękne perfumy szybka dostawa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 22-12-2018
Polecam Sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania opinii: 21-12-2018
Wszystko zgodne z zamówieniem, dobrze zabezpieczone,miły prezencik dodatkowo,polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 21-12-2018
Polecam zakupy pod warunkiem, że zmieniony zostanie dostawca. Pocztex nie dość, że nie dostarczył do wyznaczonego punktu "Żabka", to na pocztę oddaloną o 3 km. Zawiadomienie o dostawie było bardzo dziwne nr zamówienia zupełnie inny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania opinii: 16-12-2018
Bardzo dobrze.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 14-12-2018
Paczka dotarła szybko, bardzo sprawna komunikacja w formie smsów. Towar zgodny, porządnie zabezpieczony i zapakowany :) Jednym słowem wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania opinii: 12-12-2018
Super szybko tanio
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania opinii: 09-12-2018
Zakupy przeprowadza się szybko i sprawnie, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 05-12-2018
Bardzo szybka i wygodna dostawa, produkty zgodne z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grazyna
  • Data napisania opinii: 22-11-2018
jestem zadowolona z tego sklepu dostawa na drugi dzien ladnie zapakowane .szybko tanio mila obsluga niaprawde bylam zaskoczona polecam.....
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grazyna
  • Data napisania opinii: 22-11-2018
polecam ten sklep szybka dostawa swietne perfumy kontakt tez swietny wszystko na tak
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania opinii: 14-11-2018
Szybka i profesjonalna obsługa.Produkty zgodne z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 09-11-2018
jestem bardzo zadowolona z zakupu.produkt doskonale przypomina orginał.trwały zapach.jedynie butelka zwykła.ale najważniejszy jest zapach.napewno skorzystam jeszcze z zakupów.szkoda że od razu nie kupiłam innych zapachów.ale chciałam sięprzekonać do jakości i trwałości.sa super.oby inne tez były jak orginał.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania opinii: 07-11-2018
Znałam zapach, jestem zadowolnoa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania opinii: 06-11-2018
Towar zgodny z opisem. Szybko dostarczony w przystępnej cenie . Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania opinii: 30-10-2018
Polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania opinii: 15-10-2018
Sklep godny polecenia.Towar bardzo dobrze zapakowany .Szybko i sprawnie .Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Promocje

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.


Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Odpowiednik.com działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
® 2016-2018 Odpowiednik.com - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Odpowiednik.com - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – w sklepie Odpowiednik.com znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.