Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Sklep Internetowy Odpowiednik.com
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
Strona główna » Opinie o naszym sklepie
Marki
Kategorie
Recenzje

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania opinii: 04-04-2020
Bardzo fajny zestaw, zapachy super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania opinii: 29-03-2020
Super szybka wysyłka. Jestem zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sara
  • Data napisania opinii: 09-03-2020
Polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania opinii: 26-02-2020
Duży wybór, szybka wysyłka I dobra cena :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania opinii: 26-02-2020
Wszystko na 5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 23-02-2020
Akurat nie kupowałam "odpowiedników" ponieważ ich nie uznaję i nie używałabym ich, nawet gdy dostałabym za darmo. Kupiłam zapach z 1999 roku, oryginalny i bardzo się z tego cieszę, ponieważ poprzednio musiałam go sprowadzać z USA za kwotę sporo wyższą. Jest to oryginał i co do tego nie mam wątpliwości. Kupiłam też dezodoranty Impulse - wspomnienie czasów z liceum, kiedy polowało się na nie w sklepach Pewex i w komisach. Z zakupów jestem zadowolona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JANUSZ
  • Data napisania opinii: 19-02-2020
wszystko w jak najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusława
  • Data napisania opinii: 01-02-2020
Super szybka dostawa, produkt taki jak chciałam, jestem bardzo zadowolona i będę zamawiać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Warning: file_get_contents(cache/Cache_StawkiVat): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/fuhmilec01/public_html/domains/odpowiednik.com/public_html/klasy/CacheSql.php on line 0
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania opinii: 27-01-2020
Sklep godny polecenia. wręcz błyskawiczna realizacje zamówienia , perfumy przychodzą zawsze do 2-ch dni .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 26-01-2020
Wszystko w porządku towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania opinii: 26-01-2020
Jestem bardzo zadowolona z perfum jak i z całego zamówienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elzbieta
  • Data napisania opinii: 23-01-2020
Jak najbardziej polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania opinii: 18-01-2020
Jestem mega zadowolony z zakupu waszych kosmetyków
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanislawa
  • Data napisania opinii: 14-01-2020
zapachy zbliżone do oryginałów, pachną jednak krócej, rekompensuje to cena.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania opinii: 12-01-2020
Po raz kolejny jestem mega zadowolona,świetna obsługa,szybka dostawa, zapachy w 100% zgodne z opisem.Mega mega mega
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania opinii: 10-01-2020
Zamówienie zostało szybko zrealizowane, aklep godny polrcenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania opinii: 07-01-2020
JESTEM ZADOWOLONA Z DOSTAWY I CZASU OCZEKIWANIA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania opinii: 05-01-2020
Transakcja przebiegła pomyślnie, gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Weronika
  • Data napisania opinii: 01-01-2020
Ok. Trzeba pamietac, ze to odpowiedniki. Pachna bardzo podobnie ale sa nietrwale.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 31-12-2019
Dobra cena, szybka dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania opinii: 28-12-2019
Szybko, sprawnie, sympatycznie. Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczona. Polecam zakupy w tym sklepie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 27-12-2019
wszystko elegancko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania opinii: 27-12-2019
szybko, sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania opinii: 26-12-2019
Zakupy godne plecenia .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania opinii: 25-12-2019
Kupiłam dwa odpowiedniki z La Rive, jeden pachnie tylko pare minut, brzydki zapach i wietrzeje całkowicie (Red). Drugi pachnie bardzo ładnie i jest trwały (Prestige Beauty).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania opinii: 24-12-2019
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, polecam w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Miłosław
  • Data napisania opinii: 24-12-2019
Wyjątkowy profesjonalizm, którego życzę innym :) Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania opinii: 22-12-2019
Super polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania opinii: 18-12-2019
Zakup 4-ty grudzień-środa; Czwartek ; 5-ty grudzień- informacja ze sklepu: "Mamy dla Ciebie świetną wiadomość - Twoja paczka wyruszyła w drogę do Ciebie. " Poniedziałek-9-ty grudzień mam przesyłkę. Dostarczała Poczta Polska -priorytetem. W tym samym dniu kupiłam też kosmetyk w innej firmie. Otrzymałam w piątek rano.Dostarczycielem nie była Poczta Polska.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 18-12-2019
Szybko i sprawnie, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania opinii: 17-12-2019
W kwestii obsługi klienta jest jeden problem: przy próbie pobrania wersji pdf zamówienia strona przenosi do zakładki informującej że plik jest pusty. Nie można stamtąd powrócić do płatności ani do samego zlecenia przez co zlecenie z nadanym już numerem "wisi w powietrzu" i trzeba robić nowe, co powoduje niepotrzebne zamieszanie. Co do całej reszty: Tanio, szybko, bardzo dobry produkt. Zapach dokładnie taki jak wynikało z podanych nut zapachowych :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: grzegorz
  • Data napisania opinii: 16-12-2019
Zakupy były super. Szybko, sprawnie i rzeczowo. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania opinii: 12-12-2019
bardzo serdecznie polecam, wszystko zgodne z opisem, towar dobrze zapakowany, atrakcyjen ceny, kontakt mailowy bardzo dobry
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania opinii: 11-12-2019
Piękne, zniewalajace, trwałe zapachy, niegorsze od tych drogich, znanych marek. Chyba nawet trwalsze:)) Śliczne flakoniki, eleganckie opakowania. Jestem zachwycona,że znalazłam w necie ten sklep:)) Tanio, szybko, zgodnie z oczekiwaniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jowita
  • Data napisania opinii: 11-12-2019
Ocena pozytywna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.duftzwillinge.eu Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.


Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Odpowiednik.com działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.
® 2016-2021 Odpowiednik.com - Wszelkie prawa zastrzeżone. Szablon: ShopGold
Odpowiednik.com - Dajemy wybór w najlepszej cenie. Zapachy alternatywne znanych marek. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – w sklepie Odpowiednik.com znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.
♥ Kochamy perfumy ♥